INSPIRATIE BRONNEN

Certificering en netwerk.

Als coach heb ik ruim 25 jaar ervaring. De afgelopen 6 jaar als zelfstandig gevestigd coach, voorafgaand aan ruim 10 jaar ervaring bij een gerenommeerd Nobol adviesbureau in Amsterdam voor re-integratie, loopbaancoaching, management coaching en outplacement. Mijn basis heb ik gelegd met het opbouwen van ruim 10 jaar ervaring als intern en extern organisatie en HRM adviseur in het bedrijfsleven, overheids- en non-profit organisaties.

Ik ben gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional B bij het Career Management Instituut Nederland. Daarmee ben ik de enige op dit niveau in Noord Holland Noord.

Tevens ben ik lid van en geregistreerd loopbaanprofessional bij de NOLOC, de brancheorganisatie voor loopbaancoaches.


Als internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga Docente ben ik lid van de Nederlandse beroepsvereniging KYN, waarvoor ik sinds 2017 bestuursvoorzitter ben, en de internationale beroepsvereniging IKYTA. Tevens ben ik internationaal gecertificeerd Shakti Dance docente en Healthy Breast Program Educator.
Kijk voor meer informatie over mijn activiteiten vanuit mijn yogastudio op www.bodymindsoul.nl


Nathalie Jagir Peters RL 06-21541907 Bezoekadres Zeeweg 2-101, 1759 GV Callantsoog KvK 54267552 info@inspiratieplekaanzee.nl