Inspiratie zoeker

Iedereen die inspiratie zoekt en de wens of noodzaak voelt om in beweging te komen, is van harte welkom bij InspiratiePlekAanZee.

Als coach en adviseur stel ik mij primair beschikbaar om bestuurders, directie, managers, leidinggevenden en ondernemers te inspireren in hun rol als eindverantwoordelijke in organisaties.

Juist in deze rol kun je behoefte hebben aan een externe coach waar je in alle vrijheid kunt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen. De beweging, verandering en groei van een eindverantwoordelijke is veelal een bron van inspiratie voor anderen in de organisatie om ook in beweging te komen.

Vanuit de contacten met eindverantwoordelijken in organisaties, inspireer ik op verzoek ook professionals in hun rol als medewerker. Al je vragen op het gebied van persoonlijke en/of professionele ontwikkeling zijn welkom om met mij als coach te onderzoeken. Vooral wanneer je in beweging wilt komen en wellicht niet weet hoe, of waarheen.

Ben je een particuliere inspiratiezoeker neem dan contact met mij op om te bespreken, of er mogelijkheden voor coaching bij mij zijn.

Nathalie Jagir Peters RL 06-21541907 Bezoekadres Zeeweg 2-101, 1759 GV Callantsoog KvK 54267552 info@inspiratieplekaanzee.nl