Voel je de wens of noodzaak om te leren veranderen, groeien, ontwikkelen, kortom om in beweging te komen?

Op een plek waar je inspiratie kunt opdoen op weg naar meer persoonlijk leiderschap?

 

Dat biedt coaching bij InspiratiePlekAanZee voor jou

Samen met de natuur, nodigt inspirator Nathalie Jagir je uit om in beweging te komen, terug naar je natuur. Tijdens individuele inspiratiesessies op maat, waarbij je gecoacht wordt op jouw thema’s al wandelend over het strand of door het duin van Callantsoog, in de gemeente Schagen. 

 

Is deze coaching zo anders?

 

Ieder mens kent een eigen uniciteit én tegelijkertijd is het ook zo universeel om mens te zijn. De weg die jij bewandelt én wat je op die weg tegemoet komt, daar gaat het om. De ontdekkingstocht naar jou mogelijkheden, jouw potentieel.

Op deze inspirerende plek aan zee laat ik je letterlijk in beweging komen, want we gaan zo veel mogelijk op pad. Tijdens het wandelen ontstaat er balans tussen je linker en rechter hersenhelft. Tussen de ratio en het gevoel. Tussen het organiseren en het creëren. Ik inspireer je om dit te voelen en te benutten. Daardoor kom je op andere, nieuwe ideeën, oplossingen, kansen en richtingen. En, niet onbelangrijk je ontspant.

Tijdens ons gesprek inspireer ik je om gebruik te maken van de natuur als extra inspiratiebron. Door naast het wandelen en het praten de omgeving te betrekken, creëren we reflectie momenten op jouw interne processen.

  

Is deze coaching iets voor mij?

 

Ja! 
Wanneer je ‘vast’ zit, verandering wenst maar niet weet hoe, je zou willen groeien maar ‘iets’ je tegenhoudt en wanneer je je bewuster wilt worden van de wijze waarop je in dit leven staat en wat voor invloed dat op je keuzes heeft.
Juist dan inspireer ik je graag om in beweging te komen en jouw eigen weg te vinden, terug naar je natuur.

Ik biedt een plek en inspiratie aan:

 • eindverantwoordelijke bestuurders, directie en management
 • zelfstandig ondernemers en professionals
 • werknemers en particulieren
 • mannen en vrouwen, jonger en ouder.

Vraag jij je af of deze coaching iets voor jou is? Neem dan contact met mij op om je vraag te bespreken!

Door de gesprekken met Nathalie Jagir heb ik geleerd om weer en meer naar mijn gevoel te luisteren, zaken los te laten en me te richten op hetgeen mij energie geeft en waar ik goed in ben. Zij houdt je een spiegel voor zodat je je eigen tekortkomingen en kracht herkent, zonder een oordeel te vellen. Ik kon bij haar mezelf leren zijn”. 

Wat biedt deze coaching mij?

 

InspiratiePlekAanZee biedt met Nathalie Jagir een inspirerende senior coach met meer dan 25 jaar ervaring. Haar rugzak vol met persoonlijke en professionele ervaringen heeft zij altijd bij zich als ze met je op pad gaat. Met haar ervaringen heeft ze een eigenwijze eclectisch stijl van zijn en coachen ontwikkeld.

Als inspirator, stimuleer, motiveer, adviseer, provoceer en activeer ik je om in beweging te komen, terug naar je natuur. Dat doe ik op een unieke plek waarbij de natuur mij en jou een handje op weg helpt.

  Jouw thema’s kunnen daarbij liggen op het snijvlak van:

  • herstel (bij re-integratie in werk en leven)
  • balans (bij evenwicht herstellen tussen werk&privé, of ik&ander)
  • groei (persoonlijke en professionele ontwikkeling)
  • leiderschap (persoonlijk en professioneel)
  • levens-loop-baan fasen (heroriëntatie, loopbaanbegeleiding en outplacement)
  • levensstijl (fysiek, mentaal en spiritueel). 

  De wijze waarop ik je inspireer gaat uit van:

  • balans tussen lichaam en geest (aandachtstraining met adem, meditatie, yoga)
  • focus (vergroten van het bewustzijn) 
  • provocatie (warmte, humor en confrontatie) 
  • verbinding (geweldloze communicatie) 
  • en oplossingsgerichte interventies. 

  Het doel daarbij is om je neutrale, creatieve potentieel te stimuleren en je autonomie te ontwikkelen.

  Daarbij werk ik eclectisch. Dit betekent dat ik je als een geheel zie in relatie tot jouw coachvraag. Al naar gelang jouw route hier om vraagt, zet ik diverse methoden, onderzoeken, oefeningen en opdrachten in, om jouw proces te stimuleren en je bewustzijn door inzichten te helpen vergroten.

  Ik help je om je eigen weg te vinden en het door jou gewenste resultaat te bereiken, maar wel met realiteitszin. Daarbij inspireer ik je graag om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen.

  Geen sessie is hetzelfde, want niets is ooit hetzelfde. We laten ons inspireren door de actualiteit die jij inbrengt en er is vast een relatie met universele thema’s van het leven en actualiteiten in onze maatschappij. De natuur zal ons vanzelf inspireren, met de invloed van de seizoenen, de maanstanden en haar eigen energiebronnen.

  Hoe ziet de coaching eruit?

   

  We hebben een korte telefonische intake, wanner je mij belt voor een eerste afspraak.
  Daarin luister ik en vraag ik naar wat jouw wensen en behoeften zijn. Ook vertel ik je hoe ik graag werk. Op basis hiervan besluiten we samen om de eerste inspiratiesessie te plannen.

  Tijdens de eerste sessie gaan we direct op pad in de natuur.
  In dit oriënterende gesprek inspireer ik je direct om de vraag waarmee je komt te onderzoeken en haalbare doelen te stellen. Samen werpen we een blik op de weg daar naar toe. Je zult merken dat er letterlijk en figuurlijk al van alles in beweging komt en dat je met inspiratie naar huis gaat.
  Met welke vraag je ook komt, voor mij gaan jouw vragen altijd over het in beweging willen, of moeten komen en je eigen inspiratiebronnen (her)vinden om je doel te bereiken.

  Als het tussen ons klikt, komen we overeen dat jij een korte reflectie schrijft van onze eerste sessie. Op basis daarvan en hetgeen we bespraken, ontvang je van mij per email een voorstel voor een traject. Dat bestaat uit een inschatting van het aantal sessies (min. 5 van 1-1,5 uur), je bijdrage, de verwachte doorlooptijd en de werkwijze. Indien er een betrokken werkgever is, adviseer ik een driegesprek bij aanvang en na afloop als jullie dat ook wensen.

  Wanneer je kunt vinden in mijn voorstel plannen we het vervolg. Aan het einde van het traject evalueren we samen de uitkomst en je behoefte aan een vervolg.

  Ik werk niet met formele offertes, maar ga uit van onze wederzijdse integriteit en je betaling van het traject vooraf. Ben je zelf eindverantwoordelijk, ondernemer of in loondienst, dan bevat de factuur 21% btw. Voor particulieren is er in overleg een aangepast tarief mogelijk.

  Voor executive coaching van eindverantwoordelijk bestuurders, directeuren en leidinggevenden is de bijdrage voor de coaching
  € 150,- per uur.
  Je bijdrage voor de coaching is € 100,- per uur, wanneer je geen eindverantwoordelijke functie hebt en werkgever betaalt via je persoonlijk ontwikkelingsbudget.
  Voor particulieren geldt in overleg een aangepast tarief. 
  De genoemde bedragen zijn excl. 21% btw. Alle sessies duren gemiddeld 1,5 uur. Je gaat van start met minimaal 5 en maximaal 10 sessies. Daarna kan je vervolgen met een serie van 5, of één of meerdere losse sessies afspreken. 
   
  Neem voor meer informatie telefonisch contact met mij op, dan kan je direct al je vragen stellen en kan ik je meer vertellen over de aanpak en je bijdrage. 

  Coaching voor een besloten groep

   

  Zoek je een bijzondere ervaring met coaching en de natuur?
  Wil je met een team van collega’s, management, bestuur, of een vereniging een eigen programma?

  Dan maak ik dat graag samen op maat!

  De inhoud kunnen we afstemmen op het door jullie gewenste thema en de behoefte van de groep, evenals de locatie en de duur. 
  Die locatie is natuurlijk al uniek van zichzelf, op het strand van Callantsoog, of in natuurgebied het Zwanenwater van Natuurmonumenten, of al dan niet in combinatie met een binnenruimte als dat jullie wens heeft.

  Uit eigen ervaring binnen het bedrijfsleven en mijn coach praktijk, tref je hier enkele thema’s aan ter inspiratie:

  • Vind nieuwe inspiratie in de natuur
  • Train je aandacht in de natuur
  • Verduurzaam je team in de natuur
  • Natuurlijk leiderschap in de natuur
  • Kom thuis bij je eigen natuur

  Tevens bied ik mogelijkheden voor yoga&meditatie in de natuur

  Naast dat ik graag jullie coach en gids in de natuur ben, kan je mij ook uitnodigen als dagvoorzitster, gespreksleidster, of als co-trainer ter observatie of rollenspelen.

  Neem voor meer informatie telefonisch contact met mij op, dan kan je direct al je vragen stellen en kan ik je meer vertellen over de aanpak en je bijdrage.

  Meer over coaching, en mij als coach

  Hoe het begon

  Dienstbaarheid is altijd al de rode draad in mijn leven geweest. Toch was altijd werken wanneer andere vrij zijn niet wat ik daarbij voor ogen had. Dat maakte dat ik 30 jaar geleden zelf mijn stageplek regelde bij bij Keser Uitzendbureau. Als uitzendconsulente op de horecavestiging stond ik nog met één been in het Amsterdamse hotelwezen, mijn beoogde vakrichting na mijn Hotelschool opleiding. Mijn andere been zette ik maar wat graag in het bedrijfsleven om te gaan werken mét mensen.

  Terugkijkend, nu als zelfstandig senior coach en inspirator, ben ik beschikbaar voor iedereen die vanuit reflectie wil groeien, ontwikkelen, veranderen. Dat ik zowel in mijn eigen leven als bij mijn klanten door de jaren heen heb ontdekt, dat het daarbij om persoonlijk natuurlijk leiderschap gaat maakt dat ik mijn eigenwijze kijk hierop heb ontwikkeld met mijn motto:

   

  Inspiratie tot bewegen,terug naar je natuur!

  Coaching bij InspiratiePlekAanZee

  is voor iedereen die inspiratie zoekt en de wens of noodzaak voelt om in beweging te komen, om te groeien, te veranderen, te ontwikkelen. Met elk thema of vraag ben je van harte welkom bij InspiratiePlekAanZee.

  Tenminste als je bereid bent om te reflecteren op je eigen doen en denken. Natuurlijk inspireer ik je daarbij. Door te luisteren, mijn kennis en ervaring te delen, maar ook door je uit te dagen, te provoceren, te stimuleren en enthousiasmeren. Wellicht soms juist door je wat af te remmen.
  In ieder geval gaan we op zoek wat jou inspireert om letterlijk in beweging te komen en je eigen weg te vinden, terug naar jouw natuur.

  Ik biedt een plek en inspiratie aan:

  • eindverantwoordelijke bestuurders, directie en management
  • zelfstandig ondernemers en professionals
  • werknemers en particulieren
  • mannen en vrouwen, jonger en ouder.

  Coaching thema’s gaan over:

  Wat jou inspireert om in beweging te komen, terug naar je natuur.
  De uniciteit én het universele van mens zijn. De weg die je bewandelt én wat je op die weg tegemoet komt. De ontdekkingstocht naar je mogelijkheden.

  Alle vragen die jouw bezig houden en waar je graag antwoorden op zou vinden zijn dan ook welkom. Als coach en adviseur heb ik in mijn loopbaan tot nu toe diverse specialisaties opgebouwd.

  Jouw thema’s kunnen daarbij liggen op het snijvlak van:  

  • herstel (bij re-integratie in werk en leven)
  • balans (bij evenwicht herstellen tussen werk&privé, of ik&ander)
  • groei (persoonlijke en professionele ontwikkeling)
  • leiderschap (persoonlijk en professioneel)
  • levens-loop-baan fasen (heroriëntatie en outplacement)
  • levensstijl (fysieke, mentaal en spiritueel).

  Onze Inspiratiebronnen onderweg zijn:

  Op de eerste plaats jouw eigen ervaringen en verlangens in je werk en leven. Dat is de basis voor jouw coachtraject. Daarnaast stel ik mijn persoonlijke en professionele kennis aan jou beschikbaar.
  Als coach heb ik ruim 30 jaar ervaring, waarvan de afgelopen 8 jaar als zelfstandig gevestigd coach. Daaraan ging ruim 10 jaar ervaring vooraf bij een gerenommeerd Nobol adviesbureau in Amsterdam voor re-integratie, loopbaancoaching, management coaching en outplacement. Mijn basis heb ik gelegd met het opbouwen van ruim 12 jaar ervaring als intern en extern organisatie- en HRM-adviseur en manager in het bedrijfsleven, overheids- en non-profit organisaties.

   

  Als we onderweg zijn dan inspireer ik je met behulp van:

  • opmerkzaamheid en symboliek in de natuur (reflectie vanuit de omgeving)
  • balans tussen lichaam en geest (aandachtstraining middels ademhaling, meditatie, yoga)
  • focus (vergroten van je bewustzijn)
  • provocatie (warmte, humor en confrontatie)
  • verbinding (geweldloze communicatie)
  • en oplossingsgerichte interventies.

  Het doel daarbij is om je neutrale, creatieve potentieel te stimuleren en je autonomie te ontwikkelen.

  Daarbij werk ik eclectisch. Dit betekent dat ik je als een geheel zie in relatie tot jouw coachvraag. Al naar gelang jouw route hier om vraagt, adviseer ik je om met behulp van specifieke methoden, onderzoeken, oefeningen en opdrachten. Dit is om jouw proces te stimuleren en je bewustzijn door inzichten te helpen vergroten.

  De natuur is inmiddels mijn leidraad en heeft mijn levensmotto gevormd met ‘inspiratie tot bewegen, terug naar je natuur’.
  Ik help je om jouw eigen weg te vinden en het door jou gewenste resultaat te bereiken, maar wel met realiteitszin. Daarbij inspireer ik je graag om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Bewustzijn en bewustwording zijn daarbij de wegwijzers.

  Een coachtraject is voor mij samen werken aan het vinden van wegen die leiden tot antwoorden op jouw coachvragen. Deze vragen bevinden zich op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkelings- en verandervraagstukken. Voor mij gaan jouw vragen altijd over het in beweging willen, of moeten komen en je eigen inspiratiebronnen (her)vinden om je doel te bereiken, terug naar je natuur. 

   

  Mijn motto – Inspiratie tot bewegen, terug naar je natuur
  Voel je de wens of noodzaak om te veranderen, groeien, ontwikkelen, kortom om in beweging te komen? Bij InspiratiePlekAanZee ontmoet je een inspirerende coach en plek.

  Mijn missie

  Als inspirator inspireer ik iedereen die op mijn pad komt om in beweging te komen als je daar de wens of noodzaak toe voelt. Ik coach je bij het vinden van je eigen weg en richting naar de door jou gewenste verandering of ontwikkeling, terug naar je natuur.

  Mijn visie

  Mijn interesse gaat uit naar mensen en wat hen beweegt, of juist niet doet bewegen. Ik koppel deze interesse aan de bewegingen van de natuur en ervaar dit als een krachtige inspiratiebron om mensen te begeleiden hun eigen natuur (terug) te vinden.
  Ik heb zelf en bij klanten mogen ervaren hoe dit je bewustzijn vergroot, hoe het je leert om je potentieel beter te ontwikkelen en te benutten in je werk en leven.

   

  Over mij als inspirator

  Als coach startte ik na 25 jaar bij adviesbureaus gewerkt te hebben zelfstandig in 2000. Sindsdien inspireer ik mensen vanuit mijn bedrijf InspiratiePlekAanZee. In individuele inspiratie sessies bij levensloop en loopbaanvragen bij voorkeur wandelend langs het strand of duingebied van Callantsoog en in natuurgebied het Zwanenwater. Het kan een korte serie gesprekken zijn, een traject met vervolg of ‘apk’, of een weekend retraite op De Plek.

  Mijn doelgroep was in aanvang primair eindverantwoordelijke bestuurders, directeuren, managers, leidinggevenden en (zelfstandig) ondernemers in organisaties. Daarbij richtte ik mij op natuurlijk professioneel leiderschapsontwikkeling. Dat persoonlijk leiderschap daarbij steeds meer de weg is, maakt dat ik vanaf 2019 mij als inspirator ook graag weer meer beschikbaar stel voor professionals en particulieren.
  Vanuit de Yoga komen er al jaren lang particulieren en werknemers met hun coachvraag bij mij. Al dan niet in combinatie met Yoga inspireer ik je graag om in beweging te komen, terug naar je natuur.

  Tot 2019 ben ik bijna 10 jaar gecertificeerd als Register B Loopbaan Coach bij het Career Management Instituut Nederland en NOLOC de branche organisatie voor loopbaanprofessionals. Mijn bijna 30 jaar ervaring en mijn natuurlijk professionele houding gericht op ontwikkeling van mensen, maakt dat ik mij inmiddels vrij heb gemaakt van opgelegde certificeringsprocedures en protocollen.
  Ik nodig je uit om mij en mijn eigenwijze stijl van inspireren in de natuur te ervaren.

  YOGA AAN ZEE

  COACHING AAN ZEE

  DE PLEK AAN ZEE

  8 & 11 januari 2024

  Start Voorjaarslesblok Wekelijkse Groepslessen Kundalini Yoga & Meditatie op maandag en donderdag

  21 december 2023

  winterzonnewende mantra meditatie concert in kerkje van Callantsoog

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  Meer laden