Zoek je een plek waar je tot rust kunt komen en kunt putten uit krachtbronnen in de natuur?

Heb je de wens om je eigen retraite of vakantie samen te stellen?

 

Dat biedt deze InspiratiePlekAanZee jou

 

Hoe ziet die plek er uit?

 

Die plek is op de eerste plaats de natuur in en om Callantsoog. De kracht die uit gaat van de zee, haar luchten, het strand en de duinen. Met al haar elementen, moedigt ze je aan om in beweging te komen, terug naar je natuur.

Die plek is ook waar ik yoga en meditatie lessen geef en waar ik coach. Op een unieke binnen locatie, midden in het Zwanenwater, het natuurgebied van Natuurmonumenten, komen diverse lesgroepen wekelijks samen, of geef ik privéles.
Samen met de zee en het strand is dit unieke duinmeren gebied, zijn dit de plekken waar ik je inspireer terwijl ik wandel en samen met de natuur je coach.

Én die plek is ook een tweepersoons twee kamer appartement onder aan het duin, op 150 meter loopafstand van het strand. Heerlijk rustig gelegen met een balkon op de ochtendzon en schuin zicht op het Zwanenwater in de verte. 
Bekijk hier het appartement van binnen. Het dorpsplein met gezellige winkeltjes en restaurants is direct om de hoek.
Bekijk hier de beelden uit de omgeving in een inspirerende fotofilm.

Is deze plek zo anders?

 

Voor mij en iedereen die ik hier heb mogen inspireren zeker!
Toen ik 10 jaar geleden een persoonlijke transitie doormaakte, monde die uit in mijn vertrek vanuit de randstad naar Callantsoog, gelegen in de gemeente Schagen Een plek waar ik de inspiratie vond om het anders te gaan doen. Ik merk dat de weidsheid en de puurheid van de elementen aan zee zo krachtig deze zelfde elementen in jezelf spiegelen. Het is een plek waar ook andere krachten voelbaar zijn.

Tot drie keer toe werd het dorp op het ‘Oog (eiland) door de zee verzwolgen en vonden de bewoners steeds weer opnieuw de kracht om opnieuw te beginnen. Tot na de derde keer, er een nieuwe nederzetting kwam en er een duin werd aangelegd.
Ook de seizoenswisselingen en diversiteit in de natuur van het Zwanenwater, het natuurgebied van Natuurmonumenten heeft die kracht in zich. Met de unieke twee grootste zoetwatermeren van Europa. Ook daar voel ik die kracht, die kracht om in beweging te komen terug naar je natuur.

Is deze plek iets voor mij?

 

Als je van natuur, rust, ruimte en natuurlijk van zon, zee en strand houdt, past deze plek bij jou!
Je kunt in het appartement heel fijn alleen, of met z’n tweeën verblijven. Natuurlijk voor een fijne vakantie. Ook bied ik je de mogelijkheid om samen een retraite op maat te maken. Als dat is wat je wenst, verwelkomt InspiratiePlekAanZee zeker jou!

Wat biedt deze plek mij?

 

Heb je de wens dat wij samen voor jou een retraite op maat maken?
Met mij en de natuur als inspiratiebronnen, kunnen we je verblijf al naar gelang je behoefte, combineren met één of meerdere individuele inspiratiesessies. Daarbij breng je al wandelend je thema of vraag in en coach ik je samen met de natuur. 

Ook kun je je retraite combineren met één of meerdere privélessen Kundalini Yoga & Meditatie.

Neem voor meer informatie telefonisch contact met mij op, dan kan je direct al je vragen stellen en kan ik je meer vertellen over de aanpak en je bijdrage.
Wil je graag je vakantie hier doorbrengen dan kun hier rechtstreeks doorklikken naar de boekingsite van Callinghe Verhuur.

 

 

YOGA AAN ZEE

COACHING AAN ZEE

DE PLEK AAN ZEE

YOGA AAN ZEE

COACHING AAN ZEE

DE PLEK AAN ZEE

30 aug. & 2 sept. 2021

start najaarslesblok
Kundalini Yoga & Meditatie

28 sept & 26 okt & 30 nov 2021

ONLINE Kundalini meditatie - avond les

10 jaar coachingaanZee

extra sessie cadeau bij start coaching