Wil je weten welke activiteiten InspiratiePlekAanZee organiseert?

Bekijk hier het volledige overzicht voor Yoga & Coaching evenementen. 


AGENDA

September  2019

Start najaarslesblok Kundalini Yoga lessen

Maandag 2 en donderdag 5 september 2019 | 20.00-22.00 uur

Er komt weer plaats vrij en zolang er plek is kan je elk moment instromen. Lees verder voor meer informatie en bel om je aan te melden voor een proefles.

In 2019 is er 10 jaar Kundalini Yoga & Meditatie in Callantsoog gemeente Schagen. Dat vraagt om een cadeau. Iedereen die start in september ontvangt de eerste les gratis!

Juli & Augustus 2019

YogaAanZee – Yoga Am Mer – Yoga by the Sea

Vrijdag 5 juli t/m Zondag 1 september 2019 | 10.00-11.30 uur

Dit is het zomerrooster Yoga lessen op het strand van Callantsoog.
Voor het 10e jaar achtereen verzorgd InspiratiePlekAanZee elke vrijdag en zondag ochtend Yoga op het strand van Callantsoog bij strandpaal 14 opgang Kiefteglop.

Auch auf Deutsch – Also in English

Juni  2019

Mantra Concert ‘The Daleeps’ in kerkje van Callantsoog

Vrijdag 21 juni | 19.30-22.30

De Zomerzonnewende op 21 juni, is elk jaar een moment om te vieren. Dit jaar met ‘The Daleeps’ tijdens een mantra en meditatie concert.
Dit jonge Nederlandse echtpaar, dat samen mantra zang en meditatie combineren tot een intense en intieme beleving, heeft dit voorjaar hun tweede album uitgebracht. Het kerkje van Callantsoog biedt een prachtige plek om hen een podium te geven. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om samen met vele anderen dit moment te vieren.

lees meer

Het concert is van 19.30-22.30uur.
De deur is open vanaf 18.45 uur.

Je bijdrage is € 15,- per persoon.
Kaartverkoop via Nathalie Jagir Kaur Peters.
Stuur een Wazapp bericht naar 06-21541907 met het aantal kaarten dat je wenst.
Je ontvangt een ‘tikkie’ om ze direct af te rekenen, wat meteen je plaatsbewijs is.

Parkeren kan op 2 min. loop afstand van de kerk, direct rechts op de grote parkeerplaats voor je het dorp Callantsoog in komt rijden.
Met openbaar vervoer gaat er vanaf station Schagen (trein elk half uur vanaf Amsterdam), rijdt bus 152 in 15 min. naar de eerste halte in Callantsoog, de Zeeweg.

Meer informatie:

Deze avond wordt gesponsord door Yogi Tea, dus er is genoeg te drinken. Een mooie gelegenheid om samen te komen voor bekende en nieuwe ontmoetingen.
Het kerkje ligt op steenworp afstand van de zee. Dicht bij de natuur, waar onze voor ouderen al de kering van het seizoen vierden. Een bijzondere plek waar na deze langste dag van het jaar, de zon in de zee zal onder gaan. Indien het weer het toelaat, zullen we rond 21.30uur een korte wandeling naar het strand maken om bij de ondergaande zon af te sluiten met de ‘Sunshine Song’.

Met je bijdrage steun je primair ‘The Daleeps’ om van zich te laten horen en vele harten te bereiken met hun prachtige muziek en mantras. Daarnaast draag je bij aan het restauratiefonds van het kerkje van Callantsoog.
Tot slot zal een deel van de opbrengst als vrijwillige bijdrage gaan naar het vertaal- en publicatiefonds voor de Nederlandse versie van de ‘Aquarian Teacher’, het lesboek van de basis opleiding tot Kundalini Yoga & Meditatie docenten in Nederland.

Lees hier meer over en luister naar ‘The Daleeps’

Mei 2019

Volle Maan Yoga én Wandeling in Zwanenwater

Zaterdag 18 mei nov. 2019 | 05.00-08.30 uur

Ook dit jaar kun je weer een prachtige ervaring opdoen, als het je lukt om de uitdaging aan te gaan en om 05.00 in de ochtend op de parkeerplaats van het Zwanenwater in Callantsoog te zijn.

lees meer

Op dit tijdstip is de energie in het universum heel krachtig en kun je beter met je eigen natuur in verbinding komen. Hoe mooi is dat om dit te doen in een combinatie van een wandeling, yoga en meditatie, in een fijne ruimte midden in de natuur van het Zwanenwater. De yogales en wandeling duren samen tot ongeveer 08.30 uur waarna je fit huiswaarts keert. Vergeet niet een eigen yogamat, kussentje en (fleece)deken of sjaal mee te brengen.
Deze activiteit is niet weersafhankelijk, dus gaat altijd door.

Aanmelden is gewenst via 035-6559955 of Natuurmonumenten .

De opbrengst komt volledig ten goede aan Natuurmonumenten.

Maart 2019

4 seizoens wandelingen Natuurlijk Persoonlijk Leiderschap – de Lente Equinox
wandeling in het Zwanenwater van Callantsoog

Vrijdag 22 maart | 15.00-17.00 uur

Vanuit InspiratiePlekAanZee Yoga & Coaching wordt vanaf 2018 elke seizoenswisseling een wandeling in het Zwanenwater begeleid, Deze wandeling is voor iedereen die wel een moment kan gebruiken om tot rust te komen. Kom met mij de stilte van de natuur opzoeken en leer al wandelend en met oefening je te verbinden met je eigen natuur.

lees meer

Neem een ‘time-out’ op vrijdagmiddag van elke seizoenswisseling. Het is een mooi en natuurlijk moment om achteruit en vooruit te kijken en vooral stil te staan bij het hier en nu. Loop mee met deze groepswandeling en ontwikkel je persoonlijk leiderschap op een natuurlijke wijze.

Voel je je geroepen ?
Meld je dan telefonisch of via email aan!

Meer informatie
We vertrekken om 15.00 uur van de parkeerplaats van natuurgebied het Zwanenwater van Natuurmonumenten.
De wandeling is deels ‘off track’ en gaan ook door bij minder weer, want ook dat is de natuur. Zorg dat je altijd passende kleding en wandelschoenen aan hebt en een plastic zak om op te zitten. Ook een flesje water en een stuk fruit zijn handig om mee te brengen. Het is een middag voor jezelf en weinig woorden. Wel is er na afloop vrijblijvend gelegenheid om iets te drinken en ongedwongen met elkaar kennis te maken en uit te wisselen.

Januari 2019

Start Nieuwe les Kundalini Meditatie

Dinsdag 15 januari t/m 18 juni 2019 | 20.00-22.00 uur

Een twee-wekelijkse les waarin de nadruk op de Kundalini meditatie technieken ligt in combinatie met een korte warming-up en een langere ontspanning. Leer de 21 stadia van meditatie ervaren en creëer orde in de chaos in je hoofd door je neutrale mind te activeren.

lees meer

Deze les is nieuwe vanaf januari 2019 en is gericht op mediteren.

In deze serie van 12 lessen verschuift de aandacht en de te besteden tijd naar het opdoen van meer ervaring met de meditaties uit de Kundalini Yoga traditie. De opbouw van de les is identiek, echter, er is een korte krachtige yogaset als warming up, gevolgd door een lange meditatie en tot slot een diepe ontspanning.
Bij aanvang wordt het thema van de meditatie uitgebreid toegelicht ter begeleiding van de ervaring. Zowel op fysiek, mentaal en energetisch niveau zal je bewustwording ervaren en wordt een diepe transformatie op onderbewust niveau in gang gezet.

Neem contact op om je aan te melden voor deze les.

Start voorjaarslesblok Kundalini Yoga lessen

Maandag 7 en donderdag 10 januari  t/m 1 juli 2019 | 20.00-22.00 uur

Er komt weer plaats vrij en zolang er plek is kan je elk moment instromen. Lees verder voor meer informatie en bel om je aan te melden voor een proefles.

In 2019 is er 10 jaar Kundalini Yoga & Meditatie in Callantsoog gemeente Schagen. Dat vraagt om een cadeau. Iedereen die start in september ontvangt de eerste les gratis!

Nathalie Jagir Kaur Peters - Inspirator

06-21541907 | info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:              Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog
Bezoekadres Coaching:           Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog
Postadres:                      Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw: NL158192084B01 | IBAN: NL90INGB0750391952

Nathalie Jagir Kaur Peters

Inspirator

 

06-21541907
info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:
Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog

Bezoekadres Coaching:
Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog

Postadres:
Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw: NL158192084B01 | IBAN: NL90INGB0750391952

Extra's