Healthy Breast®Program

Ervaringen van deelnemers.

Absolute aanrader. Leerzaam voor iedereen. Verbinding en Kracht met en voor vrouwen…!
“In eerste instantie twijfelde ik of het “Healthy Breast Program” wel wat voor mij vond. Paste ik er wel tussen? Lag de focus niet teveel op borstkanker? Als gezonde vrouw, met wel veel hormonale problemen, heb ik mij toch opgegeven. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Wat een inspirerende “reis” met krachtige, kwetsbare vrouwen, die allemaal een verhaal hebben. En Nathalie, die ons elke maand inspireert met informatie over voeding, producten, hormoonverstoorders, voedingssupplementen etc. Zij neemt ons mee in de materie, waarbij ook discussies gevoerd kunnen worden op een prettige manier. En wat mooi om te zien dat we als “groep” vrouwen met elkaar en van elkaar ook zoveel kunnen leren.
Vrouwen-empowerment op z’n best en puurst! Ik vind het een ervaring om nooit meer te vergeten en kan iedere vrouw aanraden om deze cursus te volgen”.
Annette Goossens

“Voor mij was de reden om mee te doen “me time”, tijd voor mezelf. Maar het heeft mij zoveel meer gegeven. Heel veel geleerd over voeding, heerlijke yoga en meditaties gedaan. Weer verbinding gemaakt met mezelf en wie ik ben en wat ik doe. Nu, zorg ik veel beter voor mijn borsten maar ook voor mezelf en vindt dat iedere vrouw daar recht op heeft. Dankbaar dat ik dat bij jou heb mogen leren Nathalie Jagir Kaur Peters en ik heb er mooie vriendschappen aan over gehouden. 
Diana Stam

Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze cursus. Ik ben langzaam veel van mijn patronen aan het doorbreken en eet gezonder, luister beter naar mijn lichaam en ben verbaasd over wat ik allemaal leer en het is soms ook schokkend hoe onze industrie in elkaar zit. Het is geweldig om deze cursus met gelijkgestemde vrouwen te doen en het netwerk is heel bijzonder en de uitwisseling fantastisch. 
Anoniem

Ik ben doordat ik op yogales zit bij Nathalie Jagir in het Healthy Breast programma “gerold”. Mijn eerste gedachten waren; ‘dit is niets voor mij want ik heb gelukkig geen borstkanker (gehad)’. Oké ik ken wel vrouwen in mijn omgeving die het hebben”..En wat zou het mooi zijn om de informatie over gezonde leefstijl/milieu uit te dragen. Ik ben nog bewuster gaan kijken door de kennis die ik aangereikt kreeg in wat doe ik en hoe doe ik het. Die kennis en ervaringen die je aangereikt krijgt en die in de deelnemende groep vrouwen aanwezig is, is enorm. Iedere module geeft je handvaten om wat te veranderen in jouw patroon. Samen maak je een heel krachtig proces door. Ik gun het iedereen om hier mee in contact te komen.
Atie van der Plaat

In eerste instantie wilde ik mijzelf niet aanmelden voor deze cursus. Ik was er eigenlijk niet meer zo mee bezig, met borstgezondheid. Toch maar aangemeld. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Wat ik leer is niet allemaal onbekend, veel weet ik al. Het heeft mij wel veel meer inzicht gegeven en het geeft ook een geheel, een totaal inzicht. Veel dingen die voorbij komen ben ik direct gaan toepassen. En dat kan van alles zijn; lichamelijke verzorging, voeding, gewoontes. Ook is het naslagwerk wat ik bij de cursus heb gekregen heel fijn. Er is zoveel informatie. En ik ben er niet aan toe om alles in 1 x tot mij te nemen, daarom is het leer en informatieboek prettig. Ik kan het op mijn moment terug lezen en aanpakken als ik er zelf aan toe ben. Ik merk aan mijzelf dat ik dit gefaseerd toepas. Ook de onderlinge uitwisseling met de andere vrouwen is heel interessant.

Madeleine

Via een vriendin hoorde ik van de eerste zes(zon)daagse Nederlandse ‘Healthy Breast Program’- training. Deze kwam voor mij als geroepen, omdat ik sinds de diagnose borstkanker in de zomer van 2015 mezelf van binnen uit probeer te genezen. Voor mij geen chemo, amputatie, drastische klierverwijdering, eventuele nabestraling en 5 jaar hormoontherapie. Ik vertrouw op mijn lichaam, geest, alternatieve keuzes en vasthoudendheid om de symptomen van disbalans in mijn lichaam (de tumor, het grote gebied met DCIS (een voorstadium van borstkanker)en de uitzaaiingen in mijn okselklieren) langs natuurlijk weg “op te ruimen”. De kennis en vaardigheden die ik sinds de diagnose al had vergaard, krijgen met deze training een nog steviger fundament. Dankjewel, Nathalie, dat jij de uitdaging bent aangegaan om in Nederland vrouwen te trainen in het realiseren van een betere (borst)gezondheid. 
Carla (51 jaar)

Een aanrader voor iedereen die of borstkanker heeft en/of hier preventief, helend en bewust mee bezig wil zijn. Dit omdat ikzelf ook borstkanker heb gehad en nu lang nadien te weten kom hoe ik nog meer vanuit verschillende invalshoeken op een natuurlijke manier hier heel mooi mee om kan gaan. Een groep dames die gelijkgestemd zijn. Veel oefeningen, goede uitleg en vooral een dag voor jezelf. Omdat ik van ver kom kan ik zeggen zeker een aanrader, die nieuwe weekend editie. Kom weer helemaal vol met goede nieuwe inspiratie thuis.
Twanny Hegeman ( Savitri Kaur)

23 februari & 30 maart 2021

ONLINE Kundalini meditatie - avond les

4 & 7 Januari 2021

        start KUndalini yoga & Meditatie                              voorjaarslesblok                    Online instromen nog mogelijk

Facebook

WaheGuru 😍alweer 5 jaar geleden dat Healthy Breast & Yoga Nederland van start ging met de eerste training in Schagen.

Wat een prachtige groep nieuwsgierige en moedige vrouwen dompelde zich destijds samen met mij een half jaar lang, eens per maand een dag onder onder, in de oneindige hoeveelheid kennis van de ‘founding mother’ Sat Dharam Kaur en natuur arts en Kundalini Yoga trainer uit Canada.

Er zijn nadien nog een groep vrouwen de weekend training komen volgen. We verbleven samen drie weekends in een boerderij met onze trainingsruimte midden in de natuur van het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog.

Inmiddels deel ik de kennis en mijn ervaring met vrouwen in individuele coaching sessies in mijn praktijk in Callantsoog en al wandelend met de natuur als inspiratiebron.

Dat is waar het Healthy Breast & Yoga Programma over gaat.
Over hoe je als vrouw op een natuurlijke manier voor je eigen gezondheid en die van je borsten kunt zorgen.

Graag inspireer ik ook jou.
Ik sluit aan bij jouw vragen en behoeften met behulp van dit programma en meer.
Zo kom je in beweging, terug naar je eigen natuur.
Dé basis voor jezelf en je zorg voor al je naasten en moeder aarde.

Kijk voor meer informatie op
www.InspiratiePlekAanZee.nl
... MeerMinder

Goedemorgen met een Bhangra Dansje in de prachtige winternatuur van Canada, daar word je blij van😍

https://youtu.be/JgMFZqdptao
... MeerMinder

Meer laden

Nathalie Jagir Kaur Peters - Inspirator

06-21541907 | info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:              Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog
Bezoekadres Coaching:           Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog
Postadres:                      Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw-id: NL001826486B95 | IBAN: NL90INGB0750391952

Nathalie Jagir Kaur Peters

Inspirator

 

06-21541907
info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:
Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog

Bezoekadres Coaching:
Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog

Postadres:
Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw: NL158192084B01 | IBAN: NL90INGB0750391952

Extra's