Healthy Breast®Program

Ervaringen van deelnemers.

Absolute aanrader. Leerzaam voor iedereen. Verbinding en Kracht met en voor vrouwen…!
“In eerste instantie twijfelde ik of het “Healthy Breast Program” wel wat voor mij vond. Paste ik er wel tussen? Lag de focus niet teveel op borstkanker? Als gezonde vrouw, met wel veel hormonale problemen, heb ik mij toch opgegeven. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Wat een inspirerende “reis” met krachtige, kwetsbare vrouwen, die allemaal een verhaal hebben. En Nathalie, die ons elke maand inspireert met informatie over voeding, producten, hormoonverstoorders, voedingssupplementen etc. Zij neemt ons mee in de materie, waarbij ook discussies gevoerd kunnen worden op een prettige manier. En wat mooi om te zien dat we als “groep” vrouwen met elkaar en van elkaar ook zoveel kunnen leren.
Vrouwen-empowerment op z’n best en puurst! Ik vind het een ervaring om nooit meer te vergeten en kan iedere vrouw aanraden om deze cursus te volgen”.
Annette Goossens

“Voor mij was de reden om mee te doen “me time”, tijd voor mezelf. Maar het heeft mij zoveel meer gegeven. Heel veel geleerd over voeding, heerlijke yoga en meditaties gedaan. Weer verbinding gemaakt met mezelf en wie ik ben en wat ik doe. Nu, zorg ik veel beter voor mijn borsten maar ook voor mezelf en vindt dat iedere vrouw daar recht op heeft. Dankbaar dat ik dat bij jou heb mogen leren Nathalie Jagir Kaur Peters en ik heb er mooie vriendschappen aan over gehouden. 
Diana Stam

Ik had niet gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze cursus. Ik ben langzaam veel van mijn patronen aan het doorbreken en eet gezonder, luister beter naar mijn lichaam en ben verbaasd over wat ik allemaal leer en het is soms ook schokkend hoe onze industrie in elkaar zit. Het is geweldig om deze cursus met gelijkgestemde vrouwen te doen en het netwerk is heel bijzonder en de uitwisseling fantastisch. 
Anoniem

Ik ben doordat ik op yogales zit bij Nathalie Jagir in het Healthy Breast programma “gerold”. Mijn eerste gedachten waren; ‘dit is niets voor mij want ik heb gelukkig geen borstkanker (gehad)’. Oké ik ken wel vrouwen in mijn omgeving die het hebben”..En wat zou het mooi zijn om de informatie over gezonde leefstijl/milieu uit te dragen. Ik ben nog bewuster gaan kijken door de kennis die ik aangereikt kreeg in wat doe ik en hoe doe ik het. Die kennis en ervaringen die je aangereikt krijgt en die in de deelnemende groep vrouwen aanwezig is, is enorm. Iedere module geeft je handvaten om wat te veranderen in jouw patroon. Samen maak je een heel krachtig proces door. Ik gun het iedereen om hier mee in contact te komen.
Atie van der Plaat

In eerste instantie wilde ik mijzelf niet aanmelden voor deze cursus. Ik was er eigenlijk niet meer zo mee bezig, met borstgezondheid. Toch maar aangemeld. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Wat ik leer is niet allemaal onbekend, veel weet ik al. Het heeft mij wel veel meer inzicht gegeven en het geeft ook een geheel, een totaal inzicht. Veel dingen die voorbij komen ben ik direct gaan toepassen. En dat kan van alles zijn; lichamelijke verzorging, voeding, gewoontes. Ook is het naslagwerk wat ik bij de cursus heb gekregen heel fijn. Er is zoveel informatie. En ik ben er niet aan toe om alles in 1 x tot mij te nemen, daarom is het leer en informatieboek prettig. Ik kan het op mijn moment terug lezen en aanpakken als ik er zelf aan toe ben. Ik merk aan mijzelf dat ik dit gefaseerd toepas. Ook de onderlinge uitwisseling met de andere vrouwen is heel interessant.

Madeleine

Via een vriendin hoorde ik van de eerste zes(zon)daagse Nederlandse ‘Healthy Breast Program’- training. Deze kwam voor mij als geroepen, omdat ik sinds de diagnose borstkanker in de zomer van 2015 mezelf van binnen uit probeer te genezen. Voor mij geen chemo, amputatie, drastische klierverwijdering, eventuele nabestraling en 5 jaar hormoontherapie. Ik vertrouw op mijn lichaam, geest, alternatieve keuzes en vasthoudendheid om de symptomen van disbalans in mijn lichaam (de tumor, het grote gebied met DCIS (een voorstadium van borstkanker)en de uitzaaiingen in mijn okselklieren) langs natuurlijk weg “op te ruimen”. De kennis en vaardigheden die ik sinds de diagnose al had vergaard, krijgen met deze training een nog steviger fundament. Dankjewel, Nathalie, dat jij de uitdaging bent aangegaan om in Nederland vrouwen te trainen in het realiseren van een betere (borst)gezondheid. 
Carla (51 jaar)

Een aanrader voor iedereen die of borstkanker heeft en/of hier preventief, helend en bewust mee bezig wil zijn. Dit omdat ikzelf ook borstkanker heb gehad en nu lang nadien te weten kom hoe ik nog meer vanuit verschillende invalshoeken op een natuurlijke manier hier heel mooi mee om kan gaan. Een groep dames die gelijkgestemd zijn. Veel oefeningen, goede uitleg en vooral een dag voor jezelf. Omdat ik van ver kom kan ik zeggen zeker een aanrader, die nieuwe weekend editie. Kom weer helemaal vol met goede nieuwe inspiratie thuis.
Twanny Hegeman ( Savitri Kaur)

16 april 2022

Volle Maan Stilte wandeling met Bomen yoga & meditatie in Zwanenwater
van 05.30-08.00 uur

29 maart 2022

live Online Kundalini Meditatie
voor het slapen gaan  21-22 uur
elke laatste dinsdag van de maand

Vanaf januari 2022

Kundalini yoga&meditatie
wekelijkse groepslessen live & Online
in het Zwanenwater te Callantsoog

heel 2021

10 jaar coaching aan Zee
extra sessie cadeau bij start coaching

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weken geleden
Inspiratie Plek Aan Zee yoga & coaching

InspiratiePost - Ishnaan therapie

Heerlijk vanochtend weer in zee gelegen, net als op 1-1 van dit jaar.
Ik wordt er zo blij van!

En toch is het niet voor iedereen altijd goed om aan.

Zo ook niet voor mij de afgelopen periode.
Wat ik wél deed waren mij koude douches.
Hiervoor heb ik zelfs een échte ouderwetse koud water kraan van mijn lief gekregen en ging the thermostaatkraan de deur uit.

Wist je dat koud douchen eeuwen oud is en o.a. de yogi’s in de Himalaya deze techniek als therapie gebruikte om de gezondheid van onze lichaamssystemen en met name de organen te stimuleren. Ze gebruikte het ook om hun Mind in een neutrale meditatieve staat van zijn te brengen.

Koud? Nee!
Het is het labelen van de sensatie door je brein van de ingenieuze response van je lichaam om de 37grd te behouden in het koude water.
De kunst is om het te leren observeren.

Dat is waarom in Kundalini Yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, deze Ishnaan therapie deel uit maakt van het ochtend ritueel, voorafgaand aan yoga en meditatie beoefening.

Overigens is Ishnaan als koud water therapie anders dan de methode die Wim Hof heeft ontwikkeld (o.a. met Ishnaan, Kundalini oefeningen en adem technieken).

Een koude douche volgens de Ishnaan therapie bouw je stap voor stap langs je lichaam op én je masseert elk lichaamsdeel krachtig i.p.v. stil in een ijsbad te liggen.
Daarom wordt ik zo blij van Ishnaan, want tijdens en zeker na aflooo gloei ik van binnen en van buiten van de warmte en heb ik volop energie om mijn dag te beginnen.

Ik kan het je van harte aanbevelen als je je fysieke en mentale gezondheid écht wilt ondersteunen op een natuurlijke en kosteloze manier.

Lees er hier meer over en raadpleeg je gevoel🙏🏻

Wil je mijn stap-voor-stap koud douchen in het Nederlandse ontvangen?
Stuur mij dan een e-mail viaIn het Engels via een collega:
https://margreetzant.nl/koud-douchen-ishnaan-super…

Engelse uitleg van Yogi Bhajan:
https://sikhdharma.org/ishnaan-the-science-of-hydr…

#ishnaan #koudetraining #gezondheid #kundaliniyoga #yogaaanzee #inspiratie #inspiratiepost #inspiratieplek #inspiratieplekaanzee
... MeerMinder

InspiratiePost - Ishnaan therapie

Heerlijk vanochtend weer in zee gelegen, net als op 1-1 van dit jaar.
Ik wordt er zo blij van!

En toch is het niet voor iedereen altijd goed om aan. 

Zo ook niet voor mij de afgelopen periode. 
Wat ik wél deed waren mij koude douches. 
Hiervoor heb ik zelfs een échte ouderwetse koud water kraan van mijn lief gekregen en ging the thermostaatkraan de deur uit.

Wist je dat koud douchen eeuwen oud is en o.a. de yogi’s in de Himalaya deze techniek als therapie gebruikte om de gezondheid van onze lichaamssystemen en met name de organen te stimuleren. Ze gebruikte het ook om hun Mind in een neutrale meditatieve staat van zijn te brengen. 

Koud? Nee!
Het is het labelen van de sensatie door je brein van de ingenieuze response van je lichaam om de 37grd te behouden in het koude water. 
De kunst is om het te leren observeren.

Dat is waarom in Kundalini Yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, deze Ishnaan therapie deel uit maakt van het ochtend ritueel, voorafgaand aan yoga en meditatie beoefening.

Overigens is Ishnaan als koud water therapie anders dan de methode die Wim Hof heeft ontwikkeld (o.a. met Ishnaan, Kundalini oefeningen en adem technieken).

Een koude douche volgens de Ishnaan therapie bouw je stap voor stap langs je lichaam op én je masseert elk lichaamsdeel krachtig i.p.v. stil in een ijsbad te liggen.
Daarom wordt ik zo blij van Ishnaan, want tijdens en zeker na aflooo gloei ik van binnen en van buiten van de warmte en heb ik volop energie om mijn dag te beginnen.

Ik kan het je van harte aanbevelen als je je fysieke en mentale gezondheid écht wilt ondersteunen op een natuurlijke en kosteloze manier.

Lees er hier meer over en raadpleeg je gevoel🙏🏻

Wil je mijn stap-voor-stap koud douchen in het Nederlandse ontvangen?
Stuur mij dan een e-mail via

https://www.inspiratieplekaanzee.nl/

In het Engels via een collega:
https://margreetzant.nl/koud-douchen-ishnaan-super-gezond/

Engelse uitleg van Yogi Bhajan: 
https://www.sikhdharma.org/ishnaan-the-science-of-hydrotherapy/

#ishnaan #koudetraining #gezondheid #kundaliniyoga #yogaaanzee #inspiratie #inspiratiepost #inspiratieplek #inspiratieplekaanzeeImage attachmentImage attachment
Vier de Zomerzonnewende tijdens het Nederlandse Kundalini Yoga Festival van 17-19 juni in de natuur rondom Baarn. Wie weet ontmoeten we elkaar daar❣️🙏🏻
Meer laden

Nathalie Jagir Kaur Peters - Inspirator

06-21541907 | info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:              Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog
Bezoekadres Coaching:           Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog
Postadres:                      Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw-id: NL001826486B95 | IBAN: NL90INGB0750391952

Nathalie Jagir Kaur Peters

Inspirator

 

06-21541907
info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:
Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog

Bezoekadres Coaching:
Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog

Postadres:
Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw: NL158192084B01 | IBAN: NL90INGB0750391952

Extra's