Shakti Dance®

ervaringen van deelnemers

De maandag na de Shakti Dance workshop van 17 oktober jl. had ik op mijn werk meteen een spannende vergadering en ik merkte het effect van deze workshop. Ik was erg rustig en zelfverzekerd en was goed opgewassen tegen de intimiderende, manipulerende manier van spreken van mensen ten opzichte van mij en mijn collega’s. Normaal gaat het mij ook redelijk af, maar nu had ik een uitschieter. Fijn om te ervaren! Ik hoop dat de andere deelnemers ook veel gehad hebben aan de workshop. Nogmaals bedankt!
Anoniem

Ik vind deze vorm van Yoga heel erg liefdevol voor mijzelf. Het stroomt in mij en het voelt heerlijk warm en het is zo krachtig dat ik iedereen vanuit liefde ga benaderen. Dank je wel voor deze ervaring!
Anoniem

Alles wat je met ons wilde delen heeft een diepe indruk op me achter gelaten. Ik dank je voor deze kennismaking en voel weer de rust en het gevoel waar ik naar zocht.
Hester

Shakti Dance met Nathalie brengt je in hogere sferen. Het opent je hart en verbindt je met de universele liefde en licht. Een aanrader voor een ieder die wil leven met een hoger bewustzijn en inzicht. Dank!
Ad

Hallo Nathalie, Tijdens de Shakti Dance gebaseerd op Kundalini yoga heb ik een enorme ruimte en vrijheid ervaren. Door de combinatie van mantra’s op beweging kom je heel natuurlijk in een meditatieve staat, die maakt dat je alles los durft te laten en de dans in jezelf en uit je eigen oerkrachten laat komen. Door de chakra’s in beweging te brengen, ervaar je meer harmonie tussen ying en yang, aarde, water en lucht, vuur. En daarop volgt een bevrijding van levensvreugde. Dit maakt je hart open en de liefde voor jezelf en anderen tot bloei komen.
Marietje

Dag Nathalie, De workshop heeft heel wat losgemaakt kan ik wel zeggen, onderweg naar huis voelde ik nog van alles gebeuren en is er veel uitgekomen, heerlijke ervaring en weer wat “opgeruimd”. Nogmaals bedankt voor de fijne workshop Shakti Dance en zeker tot ziens.
Anoniem

Sat Nam Nathalie, Allereerst wil ik je hierbij nog een keer danken voor de mooie workshop die we gister van je hebben mogen ontvangen. Het heeft bij mij heel diep doorgewerkt, ik vermoedde dat gister al, maar wilde e.e.a. laten bezinken en niet veel praten. Ik ben zeer geraakt door deze manier van verbinding leggen tussen beweging en klank. Ik vond alle muziek die je gister tijdens de workshop gebruikt hebt heel erg mooi.
Anoniem

Beste Nathalie, Ik heb een hele fijne les gehad de 11e november jl.!!! Het voelt nu nog steeds super aan in mijn lichaam…
Anoniem

21 maart 2024

Column Lente Equinox
'nieuw leven'

21 april 2024

Shakti Dance workshop
met thema lichte lente

25 mei 2024

Meditatieve Stilte Lente Wandeling
voor vroege vogels in Zwanenwater

22 juni 2024

Zomer Zonnewende Volle maan viering

Voorjaar 2024

Voorjaarslesblok Wekelijkse Groepslessen Kundalini Yoga & Meditatie op maandag en donderdag

Nathalie Jagir Kaur Peters - Inspirator

06-21541907 | info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:              Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog
Bezoekadres Coaching:           Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog
Postadres:                      Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw-id: NL001826486B95 | IBAN: NL90INGB0750391952

Nathalie Jagir Kaur Peters

Inspirator

 

06-21541907
info@inspiratieplekaanzee.nl

Bezoekadres Yoga:
Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog

Bezoekadres Coaching:
Zeeweg 2-1.01,  Callantsoog

Postadres:
Vloedlijn 4, 1759 JW, Callantsoog

KvK: 54267552 | Btw: NL158192084B01 | IBAN: NL90INGB0750391952

Extra's