Natuurlijk leiderschap

15-03-2019

Open je hart, sla je vleugels uit, voeg je bij de zwerm en zwerf mee door het Zwanenwater voor meer verbinding met jouw natuur in de natuur. Dit is dé plek, het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog en hét moment, elke seizoenswisseling, om je natuurlijk persoonlijk leiderschap te voeden. Vrijdag 23 maart a.s. is je eerste mogelijkheid, want volgende week is al de lente equinox van 2018.

Herken jij ook als eindverantwoordelijk bestuurder, directeur, manager, leidinggevende, ondernemer of zelfstandige professional, dat je na aanvang van een nieuw jaar, zo met de stroom mee gezogen wordt. Dat er weinig échte momenten voor bezinning zijn tussendoor. Dat de stress door werkdruk, keuzes, besluiten, kansen en hobbels altijd weer ongemerkt toeneemt.

Wist je dat er een natuurlijk moment is om even pas op de plaatst te maken? De seizoenswisselingen lenen zich daar van nature uitstekend voor. Speciaal rondom de natuurlijke verander momenten van de lente en herfst equinox en de zomer en winter zonnewenden.

Hoe zou het zijn om in je drukke verantwoordelijke werk, elk seizoen een middag de tijd te nemen om verbinding te maken met deze natuurlijke verander momenten. Door letterlijk in de natuur te zijn. Je aandacht en je ademhaling bewust naar binnen te brengen. Door terug naar je natuur te gaan in de natuur.

Dat kan vanaf 2018 in het Zwanenwater met mij, Nathalie Jagir Peters van InspiratiePlekAanZee –coaching&advies.

Als Inspirator vanuit mijn bedrijf waarin ik eindverantwoordelijken coach én als en excursie begeleider voor Natuurmonumenten, neemt ik je graag gedurende tweeënhalf uur met een groep gelijkgestemden mee op een deels ‘off track’ wandeling door het prachtige Zwanenwater. Ik breng je naar krachtplekken waar je tot rust komt en stil wordt. Je gaat waarnemen hoe aandacht je in verbinding brengt met de natuur en je thuis te brengt bij jouw eigen natuur. Ik laat je ervaren hoe elke seizoenswisseling haar eigen unieke kenmerken heeft om je natuurlijk persoonlijk leiderschap te voeden.

 

 

 

 

 

Maak een afspraak met jezelf. Plan direct de vier seizoenswandelingen in je agenda en laat je inspireren terug naar je natuur op:

 

Vrijdagmiddag 23 maart, 22 juni, 21 september en 14 december van 14.30-17.00 uur.

Het vertrek is gezamenlijk om 14.30 uur vanaf de parkeerplaats van het Zwanenwater, Zuidschinkeldijk 4, Callantsoog. Om 17.00 uur keer je daar weer terug en ga je opgeladen naar huis het weekend tegemoet. Je bijdrage is voor vier wandelingen € 100,- excl. btw en inclusief een donatie aan Natuurmomenten. Wil je een enkele keer mee, dan is je bijdrage € 35,- excl.btw. Er gaan maximaal tien deelnemers op een wandeling mee.

Aanmelden kan via de website www.inspiratieplekaanzee.nl Je plek is definitief na ontvangst van je bijdrage.

Ik kijk er naar uit je samen met de natuur te mogen inspireren! Nathalie Jagir

In de week voorafgaand aan de wandeling krijg je een reminder toegestuurd. De wandelingen gaan ook door bij minder weer, want ook dat is de natuur. Zorg dat je altijd passende kleding en wandelschoenen aan hebt en een plastic zak om op te zitten. Ook een flesje water en een stuk fruit zijn handig om mee te brengen.

Het is een middag voor jezelf en weinig woorden. Wel is er na afloop vrijblijvend gelegenheid om iets te drinken en ongedwongen met elkaar kennis te maken en uit te wisselen.

Andere blogs

Geloof, Hoop & Liefde

Op mijn lagere school waren er meisjes die een gouden kettinkje droegen met daaraan een kruisje, een ankertje en een hartje. Het zijn de ‘tekenen’ van geloof, hoop en liefde. Ik zie ze nu niet zo vaak meer, maar wie weet herken je het. Aan mijn hals of pols hing deze...

Voorjaarsschoonmaak

De lente komt eraan. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak!Dat zouden vele van onze moeders en oma’s rond deze tijd roepen. En zeer zeker de vrouwen zeven generaties en verder terug, onze oermoeders, die sterk in verbinding stonden met de natuur, met moeder aarde.Niet zo...

Adem in Adem uit

Het eerste kwartaal van 2018 zit er allang op. De cijfers zijn hopelijk op orde voor je aangifte 2017 (of je hebt uitstel aangevraagd). Als je achterom kijkt denk je vast wat vliegt de tijd en ondertussen ben je al weer aardig opgeslokt door het dagelijkse ritme van...

Stil(te)

Is het je wel eens opgevallen dat het eigenlijk nergens meer écht stil is.   In elke winkel(straat) hoor je muziek. Als je een bedrijf belt en in de wacht staat, muziek. Het gepraat van mensen om je heen in de trein(soms ook in de stilte coupé?!). Als je...

Duur Saam

Op de laatste dag van de Herfst deel ik graag deze column die ik schreef voor het OFS Magazine, voor ondernemers in de gemeente Schagen. Dit is meteen een mooie reminder om te laten weten dat er dit jaar nog 1 Seizoenswandeling Natuurlijk Leiderschap is in het...

Intern Weerbericht

Wat was het heerlijk om deze zomer niet naar het weerbericht te hoeven luisteren, het was elke dag goed. Nu de herfst haar intrede doet en je na de vakantieperiode weer aan het werk gaat, wordt het tijd om je eigen interne weerbericht regelmatig te checken. Lees er...